SEAT

Er du på udkig efter en SEAT? Hos Autohuset Kronsbjerg har vi både nye såvel som brugte SEAT modeller, så du nemt kan finde den model, der bedst passer til dit behov. Vi har afdelinger i både Odense, Nyborg og Svendborg, hvor vores professionelle team af kompetente fagfolk står klar til at hjælpe dig med at finde den rette SEAT. Vi er en af Danmarks førende forhandlere af SEAT, så hvis du leder efter en ny bil, kan du køre forbi en af vores forretninger på Fyn.

Ny SUV, bybil eller bil til hele familien?

Skal din nye SEAT have plads til hele familien, når I skal på tur eller køre langt? Søger du en lille, økonomisk bil perfekt til bykørsel? Eller leder du efter en mere klima- og miljøvenlig SEAT? Uanset hvilken bil du søger, så har vi bilen til dig hos Autohuset Kronsbjerg. Skulle du være i tvivl om, hvilken SEAT der bedst dækker dit bil- og kørselsbehov, står vores dygtige personale klar til at rådgive dig bedst muligt.

Som din lokale SEAT forhandler er du garanteret professionel rådgivning, uanset om du er på udkig efter en bil til familien eller til erhverv. Uanset hvad du søger, kan du helt sikkert finde din nye SEAT hos os.

SEAT til alle behov

SEAT Ibiza er eksempelvis helt perfekt, hvis du søger en mindre og økonomisk bil til bykørsel, fordi dens design lader dig få mest muligt ud af byen og din kørsel. Det miljøvenlige valg kan du også finde blandt vores modeller fra SEAT. Til hele familien kan du kigge nærmere på SEAT Leon, hvor der er fokus på komfort uden at gå på kompromis med bilens funktionalitet eller økonomi. Hos Autohuset Kronsbjerg kan du også kigge nærmere på SEAT Arona eller Ateca, der begge er rummelige SUV’er med god benplads.

Professionel rådgivning fra din SEAT forhandler

Når du skal bruge en ny bil, hvad end den skal være brugt eller helt ny, er der mange ting at skulle tage stilling til. Blandt andet størrelse, hvor mange kilometer den skal kunne køre på literen og bilmodel. Det kan være svært at finde den rigtige bil, og vi vil gerne hjælpe dig med at få valgt den helt rette til dit behov. Derfor står vi hos Autohuset Kronsbjerg altid klar til at give dig kyndig rådgivning vedrørende vores mange modeller fra SEAT. Hos os får du en service og en ekspertise ud over det sædvanlige – og vi tager gerne din gamle bil i bytte for din nye.
Leder du efter en ny SEAT? Så kør forbi en af vores forretninger, og las os hjælpe dig med at finde den rette.

Find din nye SEAT hos Autohuset Kronsbjerg

Skulle du have brug for hjælp til at finde den rette SEAT, står vi klar til at rådgive dig om vores biler – og du er altid velkommen til at booke en prøvekørsel, så vi er sikre på, at du får valgt den rette model. Vi har et stort udvalg af nye som brugte biler fra SEAT på lager, og hvad end du søger en SUV, en lille bil eller en elbil, så har vi en model, der matcher dit behov og din økonomi.
Kør en tur forbi en af vores afdelinger på Fyn, og find din nye SEAT hos Autohuset Kronsbjerg.