Erhvervsafdeling

Erhvervsleasing af bil på Fyn

Leder du efter din næste firmabil, og er du interesseret i at lease en firmabil eller varevogn i stedet for at købe en? Hos Autohuset Kronsbjerg tilbyder vi også erhvervsleasing af bil, så du slipper for store værkstedsregninger og uforudsete udgifter forbundet med firmabilen eller varevognen. Når du vælger erhvervsleasing af bil får du altså en yderst fordelsagtig løsning.

Vi er blandt de største Nissan- og SEAT-forhandlere i Danmark, hvorfor vi tilbyder både erhvervsleasing af biler og varevogne fra SEAT, samt firmabiler og varevogne fra Nissan til ethvert behov. Alle vores varevogne fra Nissan kommer med Danmarks bedste fabriksgaranti. Det giver dig en sikkerhed og kvalitet udover det sædvanlige, når du vælger erhvervsleasing her.

Vores erhvervsrådgivere kan rådgive og vejlede dig i alt inden for erhvervsleasing af bil. De står klar til at finde den rette løsning til dig og din virksomhed, så din virksomhed kommer til at køre bedre. Du er velkommen til at kigge forbi vores afdelinger i Odense, Svendborg og Nyborg for at høre nærmere om dine muligheder for erhvervsleasing af bil eller varevogn.

SE VORES AKTUELLE ERHVERVSLEASING PRISER OG TILBUD HER

 

 

Fordelagtig erhvervsleasing hos Autohuset Kronsbjerg

Gennem erhvervsleasing hos Autohuset Kronsbjerg kan du samle alle biler ét sted og nedjustere antallet af bilmærker. På den måde fremstår du og dit firma både professionelt og strømlinet. Når du vælger erhvervsleasing af bil her kan vi levere alle typer af firma- og varebiler til dit behov.

Ved at lade Autohuset Kronsbjerg stå for din erhvervsleasing af firmabil får du ikke kun et professionelt og strømlinet udtryk i dit firma, men du får også en lang række andre fordele.

Fordele ved erhvervsleasing:

  • Kendskab til udgifter på forhånd
  • Frigørelse af penge, der kan bruges på andre ting i stedet
  • Ingen pludselige økonomiske overraskelser

Lyder vores erhvervsleasing af bil og varevogne som noget for dig? Så er du velkommen til at slå et smut forbi en af vores afdelinger på Fyn og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsleasing af en Nissan-varevogn eller SEAT-firmabil.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er ganske enkelt en leasingtype, hvorpå du kan lease en eller flere firmabiler gennem din virksomhed og altså ikke privat. Dette kan have flere fordele for virksomheden så som at slippe for at smide en stor økonomisk investering på bordet på én gang ved køb af biler. Med erhvervsleasing betaler du en overskuelig månedlig ydelse på dine firmabiler og har altså mulighed for at investere dine midler i andre ting. Vælger du erhvervsleasing hos Kronsbjerg får du adgang til vores fordelagtige erhvervsleasing priser og tilbud, og vores erfarne erhvervsrådgivere står klar til at hjælpe dig under hele processen med valg af firmabiler og leasingaftaler, der dækker alle behov og ønsker. Vores kompetente erhvervsrådgivere er eksperter i alt inden for erhvervsleasing af biler og varevogne, og hos os er ingen leasingaftale er for stor eller lille – vi klarer dem alle. Uanset om det drejer sig om erhvervsleasing af varevogne, firmabiler eller om det drejer sig om finansiering, erhvervsforsikringer eller serviceaftaler, så er du i gode, professionelle hænder hos Autohuset Kronsbjerg på Fyn.

Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning på erhvervsleasing af varevogn eller firmabil – uanset om du søger operationel leasing eller finansiel erhvervsleasing.

Hos Autohuset Kronsbjerg på Fyn har vi primært fokus på, at din løsning til erhvervsleasing af bil eller varevogn skræddersyes til virksomhedens behov og specielle ønsker. Derigennem får du mest ud af din erhvervsleasing samtidig med at du ikke behøver bruge en masse tid på vedligeholdelse af dine firmabiler eller varevogne i hverdagen. På den måde kan du holde fokus på det, der er vigtigt for din forretning, mens vi sørger for, at dine biler og leasingaftler kører på skinner – dette er hvad vi, her hos Autohuset Kronsbjerg, kalder god service i forbindelse med erhvervsleasing af bil.

Så leder du efter en ny firmabil fra SEAT eller en varevogn fra Nissan, er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle erhvervsrådgivere eller kigge forbi ét af vores autohuse på Fyn – enten i Nyborg, Svendborg eller Odense – og høre mere om dine muligheder for erhvervsleasing.

Få billig erhvervsleasing hos Autohuset Kronsbjerg

Ingen leasingaftale er for stor eller for lille hos os!

Kontakt

Erhvervsafdelingen NYBORG

Claus Hansen

Tlf. 65 31 34 22 eller E-mail: ch@kronsbjerg.dk

Erhvervsafdelingen ODENSE

Emil Grøndahl – Kontor i Odense

Tlf. 53 69 83 44 eller E-mail: eg@kronsbjerg.dk

Erhvervsafdelingen Svendborg

Christopher Bo

Tlf. 21 66 41 60 eller E-mail: cb@kronsbjerg.dk

Søren Pedersen

Tlf. 63 21 17 57 eller E-mail: sp@kronsbjerg.dk

Afdelinger

Autohuset Kronsbjerg – Odense

Rugårdsvej 140-144

5210 Odense NV

Autohuset Kronsbjerg – Nyborg

Lyøvej 2

5800 Nyborg

Autohuset Kronsbjerg – Svendborg

Odensevej 148

5700 Svendborg