Erhvervsafdeling

Erhvervsleasing

Leder du efter din næste firmabil? Og er du interesseret i at lease en firmabil eller varevogn i stedet for at købe en? Hos Autohuset Kronsbjerg tilbyder vi også erhvervsleasing, så du slipper for store værkstedsregninger og uforudsete udgifter forbundet med firmabilen eller varevognen.

Vi er blandt de største Nissan- og SEAT-forhandlere i Danmark, hvorfor vi tilbyder både firmabiler fra SEAT, samt firmabiler og varevogne fra Nissan til ethvert behov. Alle vores varevogne fra Nissan kommer med Danmarks bedste fabriksgaranti. Det giver dig en sikkerhed og kvalitet udover det sædvanlige.

Vores erhvervsrådgivere kan rådgive og vejlede dig i alt inden for erhvervsleasing. De står klar til at finde den rette løsning til dig og din virksomhed, så din virksomhed kommer til at køre bedre. Du er velkommen til at kigge forbi vores afdelinger i Odense, Svendborg og Nyborg for at høre nærmere om dine muligheder for erhvervsleasing af din næste firmabil eller varevogn.

SE AKTUELLE TILBUD PÅ BILLIG LEASING AF VAREBILER TIL HURTIG LEVERING HER

 

 

Fordele ved erhvervsleasing

Gennem erhvervsleasing hos Autohuset Kronsbjerg kan du samle alle biler ét sted og nedjustere antallet af bilmærker. På den måde fremstår du og dit firma både professionelt og strømlinet. Vi kan levere alle typer af firma- og varebiler til dit behov.

Ved at lade Autohuset Kronsbjerg stå for din erhvervsleasing får du ikke kun et professionelt og strømlinet udtryk i dit firma, men du får også en lang række andre fordele, blandt andet:

  • Kendskab til udgifter på forhånd
  • Frigørelse af penge, der kan bruges på andre ting i stedet
  • Ingen pludselige økonomiske overraskelser.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at slå et smut forbi en af vores afdelinger på Fyn og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsleasing af en Nissan-varevogn eller SEAT-firmabil.

Professionel erhvervsleasing

Vores erhvervsrådgivere har mange års erfaring inden for alle områder vedrørende erhvervsbrug af biler, hvorfor de helt sikkert også kan hjælpe dig. De kompetente erhvervsrådgiver er klar på at varetage enhver opgave, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Uanset om det drejer sig om udvalget af varevogne og firmabiler til leasing, eller om det drejer sig om finansiering, forsikringer eller serviceaftaler. De står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed, hvad end du søger operationel leasing eller finansiel leasing. 

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi hele tiden fokus på, at din erhvervsleasingløsning skræddersyes til dine og din virksomheds behov. Derigennem får du mest ud af din erhvervsleasing, samtidig med at du ikke behøver bruge en masse tid i hverdagen på dine firmabiler eller varevogne. På den måde kan du holde fokus på din forretning, mens vi sørger for den rigtige bil og leasingløsning.

Så leder du efter en ny firmabil fra SEAT eller en varevogn eller firmabil fra Nissan, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores afdelinger i enten Nyborg, Svendborg eller Odense.

INGEN OPGAVE ER FOR STOR OG INGEN FOR LILLE! 

Kronsbjerg finder altid løsningen til dig. Test os!

Kontakt

Erhvervsafdelingen NYBORG

Claus Hansen

Tlf. 65 31 34 22 eller E-mail: ch@kronsbjerg.dk

Erhvervsafdelingen ODENSE

Emil Grøndahl – Kontor i Odense

Tlf. 53 69 83 44 eller E-mail: eg@kronsbjerg.dk

Erhvervsafdelingen Svendborg

Christopher Bo

Tlf. 21 66 41 60 eller E-mail: cb@kronsbjerg.dk

Søren Pedersen

Tlf. 63 21 17 57 eller E-mail: sp@kronsbjerg.dk

Afdelinger

Autohuset Kronsbjerg – Odense

Rugårdsvej 140-144

5210 Odense NV

Autohuset Kronsbjerg – Nyborg

Lyøvej 2

5800 Nyborg

Autohuset Kronsbjerg – Svendborg

Odensevej 148

5700 Svendborg