Autoværksted på Fyn

Autohuset Kronsbjerg er autoristeret Nissan- og SEAT værksted

Besøg vores autoværksted på Fyn

Autohuset Kronsbjerg har både autoværksted i Odense, autoværksted i Svendborg og ligeledes i Nyborg, hvor vores dedikerede og kompetente fagfolk står klar til at servicere din bil. Alle vores autoværksteder er autoriseret Nissan værksted, og vores autoværksted i Odense er også et autoriseret SEAT værksted. Så trænger din bil til et serviceeftersyn, kan du roligt køre et smut forbi et autoværksted på Fyn hos Kronsbjerg.

Når bilen trænger til et eftersyn på vores autoværksted på Fyn, stiller vi altid en lånebil til rådighed, mens din egen bil er på autoværksted. Vi vil gerne yde vores kunder den bedste service, og derfor kan du låne en bil til at komme frem og tilbage, mens vi giver din egen Nissan en kærlig hånd på vores Nissan værksted eller når din SEAT skal serviceres på vores SEAT værksted. Alt dette får du, når du vælger at bruge Autohuset Kronsbjerg som dit foretrukne autoværksted på Fyn.

 

Autoriseret Nissan værksted og SEAT værksted

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi fokus på god service og kvalitet. Vores team af kompetente medarbejdere står klar til at servicere din bil uanset biltype og årgang på vores autoriseret Nissan værksted og SEAT værksted. Selvom vi primært er specialiseret i Nissan og SEAT biler, tilbyder vi også servicering af mange andre bilmærker, så hvad end du har en Peugeot, Toyota, Volkswagen eller noget helt fjerde, kan du få den serviceret på et autoværksted i Odense, Nyborg eller Svendborg hos Kronsbjerg.

Vores erfarne medarbejdere servicerer og reparerer din bil på vores autoværksted på Fyn ud fra bilfabrikkernes egne forskrifter, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. På den måde er du også sikker på, at kvaliteten er i top og at din bil får den helt rette servicering på et autoriseret Nissan værksted eller SEAT værksted. Vi går langt for at give dig den bedste og mest kompetente værkstedoplevelse på vores autoværksted på Fyn. Mens din bil er på værksted, stiller vi derfor også en lånebil og en kop kaffe til rådighed.

Leder du efter et Nissan værksted eller SEAT værksted på Fyn?

Har din bil pådraget sig stenslag eller en skade, så kan vi hjælpe dig på vores Nissan værksted eller SEAT værksted på Fyn. Vi har autoværksteder i Odense, Svendborg og Nyborg, hvor vores dygtige team af fagfolk står klar til at reparere og servicere din bil. Vi klarer små, såvel som store, skader – også selvom det ikke er en Nissan eller en SEAT bil. Vores autoværksted på Fyn er godkendt af alle forsikringsselskaber og kan derfor både klare taksering og reparationer for dig og din bil.

Lader du Autohuset Kronsbjerg stå for servicering og reparation af din bil på vores Nissan værksted eller SEAT værksted, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau, kvalitet og en service udover det sædvanlige. Hvad end din bil trænger til det helt store serviceeftersyn, stenslag eller bare et hurtigt olieskift, så står vi klar til at hjælpe dig med at få din bil køreklar igen på vores autoværksted på Fyn.

Vores dedikerede mekanikere kan håndtere alle biler og bilmærker, men vi er dog særligt specialiserede i Nissan, SEAT og Chevrolet på vores Nissan værksted og SEAT værksted. Selvom din bil ikke er nævnt her, kan vi godt hjælpe alligevel. Vi foretager serviceeftersyn og reparation af alle biler ud fra bilfabrikkens forskrifter. Skal din bil på værksted? Så kan du trygt lade Autohuset Kronsbjergs autoværksted stå for servicering og reparation af din bil og låne en lånebil imens.