Autoværksted

Autoristeret Nissan- og SEAT-værksted

Nissan- og SEAT-værksted

Autohuset Kronsbjerg har både værksted i Odense, Nyborg og Svendborg, hvor vores dedikerede og kompetente fagfolk står klar til at servicere din bil. Alle vores værksteder er autoriseret Nissan-værksted, og vores værksted i Odense er også et autoriseret SEAT-værksted. Så trænger din bil til et serviceeftersyn, kan du roligt køre et smut forbi et af vores værksteder.

Når bilen trænger til et eftersyn på enten vores Nissan- eller SEAT-værksted, stiller vi altid en lånebil til rådighed, mens din egen bil er på værksted. Vi vil gerne yde vores kunder den bedste service, og derfor kan du låne en bil til at komme frem og tilbage, mens vi giver din egen bil en kærlig hånd på et af vores Nissan- eller SEAT-værksteder.

 

Autoriseret SEAT- og Nissan-værksted

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi fokus på service og kvalitet. Vores team af kompetente medarbejdere står klar til at servicere din bil uanset biltype og årgang på et af vores autoriserede Nissan- og SEAT-værksteder. Selvom vi primært gør os i Nissan og SEAT, tilbyder vi også servicering af mange andre bilmærker. Hvad end du har en Peugeot, To, Volkswagen eller noget helt fjerde, kan du få den serviceret på et af vores værksteder i enten Odense, Nyborg eller Svendborg.

Vores erfarne medarbejdere servicerer og reparerer din bil ud fra bilfabrikkernes egne forskrifter, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. På den måde er du også sikker på, at kvalitet er i top, og at din bil får den helt rette service. Vi går langt for at give dig den bedste og mest kompetente værkstedoplevelse på vores autoriserede Nissan- og SEAT-værksted. Mens din bil er på værksted, stiller vi derfor også en lånebil til rådighed.

Nissan- og SEAT-værksted på Fyn

Har din bil pådraget sig stenslag eller en skade? Så kan vi hjælpe dig på et af vores Nissan- og SEAT-værksteder på Fyn. Vi har værksteder i både Odense, Svendborg og Nyborg, hvor vores dygtige team af fagfolk står klar til at reparere din bil, små såvel som store skader. Også selvom det ikke er en Nissan eller en SEAT. Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber og kan derfor både klare taksering og reparationer for dig.

Lader du Autohuset Kronsbjerg stå for servicering og reparation af din bil på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau, kvalitet og en service udover det sædvanlige. Hvad end din bil trænger til det helt store serviceeftersyn eller bare et hurtigt olieskift, så står vi klar til at hjælpe dig med at få din bil køreklar igen.

Vores mekanikere kan håndtere alle biler og bilmærker, men vi er dog særligt stærke i Nissan, SEAT og Chevrolet. Selvom din bil ikke er nævnt her, kan vi godt hjælpe alligevel. Vi foretager serviceeftersyn og reparation af alle biler ud fra bilfabrikkens forskrifter. Skal din bil på værksted? Så kan du trygt lade Autohuset Kronsbjergs værksteder stå for servicering og reparation af din bil og låne en lånebil imens.