Privatleasing af bil

At købe ny bil er en stor udgift, og for nogle kan det tilmed være svært at finde den rette bil. Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge ny bil, uanset om denne skal være helt ny eller brugt. Samtidig er der mange udgifter forbundet med at eje en bil, hvorfor det kan være en fordel med privatleasing af en bil i stedet.

Gennem privatleasing slipper du ikke kun for uforudsete udgifter, men der er også mange andre fordele forbundet med leasing af bil, blandt andet:

  • Vi står for garanti og service på bilen
  • Du får mulighed for at udskifte bilen ofte
  • Der skal betales en fast månedlig ydelse
  • Du skal ikke sælge bilen, men bare aflevere den retur ved endt brug
  • Udbetalingen på leasingbilen er en førstegangsydelse, der som regel er meget lavere end ved køb af bil.

Er du i tvivl om, hvorvidt leasing af bil er den rette løsning for dig, står vores medarbejdere klar til at give dig kyndig rådgivning og vejledning herom i enten Svendborg, Odense eller Nyborg.

Leasing af bil på Fyn

Autohuset Kronsbjerg tilbyder dig muligheden for privatleasing af bil til fordelagtige priser. På den måde slipper du for at skulle sprænge budgettet ved at købe ny bil, idet du i stedet kan betale en lavere førstegangsydelse og siden en månedlig fast ydelse på din leasingbil. Hos os får du således meget bil for pengene.

Vi tilbyder leasing af flere forskellige biler, så du således både kan privatlease Nissan- og SEAT-biler. Du har derfor mulighed for både at lease SUV’erne Nissan Qashqai, SEAT Arona og SEAT Ateca, eller de økonomiske bybiler Nissan Micra og SEAT Ibiza. Kunne du godt tænke dig at lease en stor familiebil, er dette også muligt med modellerne Nissan X Trail og SEAT Leon. Og hvis du gerne vil privatlease en elbil, tilbyder vi som noget helt særligt også leasing af den smarte Nissan Leaf.

Vores leasingaftaler er favorable med en bindingsperiode på 12 måneder. Når de 12 måneder er gået, står det dig frit for at aflevere bilen tilbage eller skifte den ud med en anden med 1 måneds varsel, så længe det er inden for 36 måneder.

Der er således mange muligheder for leasing af bil hos Autohuset Kronsbjerg. Det kommer blot an på dine behov og ønsker til din nye leasingbil. Vil du gerne høre mere om vores leasingmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi et af vores autohuse på Fyn. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Leasing af bil

Hos Autohuset Kronsbjerg tilbyder vi også leasing af bil. Hvis du er træt af store værkstedsregninger, uforudsete udgifter eller forhandling af pris til købet af en ny bil, så er privatleasing måske noget for dig. Vi tilbyder en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedlig ydelse, der dækker mange udgifter forbundet med at køre bil. Derved slipper du for de uforudsete udgifter, der kan være med til at vælte økonomien.

Vores team af erfarne og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bil til leasing. I vores udvalg finder du flere forskellige modeller fra Nissan og SEAT, og vi er sikre på, at der også er en bil til dig. Vi har afdelinger i Odense, Nyborg og Svendborg, og du er altid velkommen til at komme en tur forbi og tage en snak om dine muligheder for privatleasing.

DET ER MERE END EN BIL – DET ER ET LØFTE

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.