NISSAN JUKE

  • Længere & bredere end før. Nu næsten lige så stor som Qashqai.  
  • 117 HK benzin motor og mulighed for DCT automatgear & manuel gear
  • Anhængervægt 1.250 kg.
  • Super flot design

PRIS:

Fra kun 219.900,-

BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN JUKE

Ønsker min prøvekørsel i:

DIT PERSONLIGE RUM

Den revolutionerende design af den nye Nissan JUKE skaber et fokuseret interiør ligesom et cockpit. Fra designet som en glidende vinge til det svævende instrumentbræt sætter den nye Nissan JUKE dig i centrum for spændende ydeevne. Avanceret teknologi er placeret intuitivt lige ved hånden. Nakkestøtterne bliver din egen, personlige lydindstilling. Sportssæderne når rundt og holder dig på plads. Alligevel er den også rummelig, luftig og har god sigtbarhed.

ALT DU BEHØVER LIGE VED HÅNDEN

Teknologi til tjeneste. Den nye Nissan JUKEs klare, skarpe 8″ touchskærm er din kommunikationscentral, hvor du holder dig opdateret, forbundet og styrer din verden.

 

LIGE FOR ØJNENE AF DIG

Fokus på spændingen. Med en 7” skærm med Advanced Drive-Assist har du al den information, du behøver, herunder triptæller, rutevejledning, audio med mere perfekt placeret på en tydelig, letlæselig skærm for at begrænse den tid, du ser væk fra vejen.

GNIDNINGSFRI OPKOBLING

Forestil dig, at du sætter dig ind i din nye Nissan JUKE, og din yndlingsmusik er klar, din navigation er indstillet, og dine beskeder venter på dig. Det er den moderne måde at holde forbindelsen på.  Apple CarPlay eller Android Auto** kobler din smartphone til din bil – for en nemmere og mere sikker tur. Din nye Nissan JUKE kan endda fungere som wi-fi-hotspot, hvor du kan tilkoble op til otte særskilte enheder.

NISSANCONNECT SERVICES

Smartphone, mød den smartere bil. NissanConnect lægger utrolige kræfter i din hånd med en brugervenlig app. Fra alvorlige ting som automatisk at ringe efter hjælp, hvis du kommer ud for en alvorlig ulykke til bekvemmeligheder som at fjernbetjene låsen på din nye Nissan JUKE. Glemt, hvor du parkerede? Du kan med fjernbetjening  dytte i hornet og blinke med lygterne. Eller bare bruge funktionen Bil-finder. Du kan endda forbinde til din nye Nissan JUKE gennem Google Home.

DCT-AUTOMATGEAR MED PADDLE SHIFT

Glæd dig over øjeblikkelig reaktion med Nissan JUKEs 7-trins automatgear DCT. Ratmonteret paddle shift lægger det sjove i gearskifte direkte i dine hænder.

VÆLG DIN KØREINDSTILLING

Vælg Eco for forbedret brændstoføkonomi, Standard for den bedste balance mellem brændstoføkonomi og ydeevne eller Sport for maksimal spænding.

GØR DEN TIL DIN

TILPASNING

Der findes kun én ting, der er mere spændende end en ny Nissan JUKE – og det er DIN NYE NISSAN JUKE. Udstyrsniveauet N-Design kombineret et to-farvet tag, 19″ Akari-alufælge, detaljer i karosseriet for et sporty og karakteristisk udvendigt design. Den leveres også med et tilpasset interiør af håndlavede materialer. Udtryk dig selv som aldrig før.

HELT NYE, KARAKTERISTISKE LED-FORLYGTER

Frem i verden! En forende designet så ikonisk at det kun kan være den nye Nissan JUKE. Ved at bruge LED-lys hele vejen fås en oplevelse, der ligger tættere på dagslys og dermed forbedrer sigtbarheden for føreren.

LED-BAGLYGTER MED IKONISK FORM

Ny Nissan JUKEs LED-baglygter er designet i Nissans iøjnefaldende og karakteristiske “Boomerang””-design. De klare LED-lygter gør det nemmere for den øvrige trafik at se dig, hvilket både er sikkert og stilfuldt. Bagspoileren med glidende overgang fra bagenden tilføjer ikke kun noget attitude, men forbedrer også aerodynamikken i den nye Nissan JUKE.

DET ER MERE END EN BIL – DET ER ET LØFTE

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.