Serviceaftale til bil

Autohuset Kronsbjerg har Nissan og SEAT serviceaftaler

Nissan serviceaftale eller SEAT serviceaftale hos Kronsbjerg

Vi sørger for sikkerheden med serviceaftale til bil

Når du tegner en serviceaftale til bil hos Autohuset Kronsbjerg, sørger vi for sikkerheden på din bil – vi sikrer dig for eksempel, at du overholder servicen på din bil efter serviceplanen. På den måde får du garanti og samtidig tryghed for, at du i hele perioden kan få repareret din bil uden det koster dig ekstra, når du har en serviceaftale til bil.

 

Når du tegner en serviceaftale til bil hos Autohuset Kronsbjerg betaler du et fast, overkommeligt beløb hver måned i stedet for at betale ved hvert enkelt service foretaget. Beløbet dækker alle bileftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid på bilen. Dette mener vi er service i særklasse, når du har en serviceaftale til bil hos Kronsbjerg.

En serviceaftale til bil fordeler serviceudgifterne

Med en Nissan serviceaftale eller en SEAT serviceaftale får du økonomisk overblik og dermed en ekstra sikkerhed mod uforudsete omkostninger. Du passer godt på din bil og kan derfor se frem til en højere brugtbilsværdi den dag, du skal sælge bilen.

Hos Autohuset Kronsbjerg kan du tegne en Nissan serviceaftale eller en SEAT serviceaftale på alle vores nye biler. Hvor meget du skal betale afhænger af modellen og dit kørselsbehov, men vi laver en helt nøjagtig beregning på den model, du har udset dig eller på din nuværende bil. En serviceaftale til bil kan tegnes indtil bilen bliver et år gammel.

Du kan tegne en serviceaftale til bil – for eksempel en Nissan serviceaftale – for en periode på 5 år og op til 150.000 km. Kontakt os og lad os give dig en tilbud på en Nissan serviceaftale eller en SEAT serviceaftale, som vil give dig tryghed i fremtiden.

Modtag uforpligtende tilbud på serviceaftale til din NISSAN eller SEAT

Hvilken afdeling ønsker du kontakter dig:

Det er mere end en bil – det er et løfte

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.