KAMPAGNEPRIS
Spar op til 40.000 kr på NISSAN Qashqai.

NISSAN QASHQAI

  • Danmarks mest solgte familiebil i 2017, 2018 & 2019.
  • Vælg mellem fire forskellige brændstoføkonomiske motorer, fra 115 HK til 160 HK.
  • Fåes med enten manuelt gear eller den nye populære DCT automatgearkasse.
  • Anhængervægt op til 2000 kg.

 

PRIS:

Fra kun 218.812,-

BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN QASHQAI

Ønsker min prøvekørsel i:

9 + 7 =

NYE 1,3-LITERS BENZINMOTORER

Vores nye motor findes med 140 eller 160 HK og er designet og skabt til at øge køreglæden, samtidig med at den forbedrer benzinforbruget for at leve op til stramme, nye EU-standarder. Den nye motor reagerer mere glidende selv ved lave hastigheder, en mere levende acceleration og hurtigere og sikrere overhalinger og byder også på begrænset benzinforbrug og lavere CO2-udledning, så du får mest muligt ud af din kørsel i byen.

VÆLG GEARKASSE TIL DIN NISSAN QASHQAI

Nyd den glidende reaktionsevne med Nissans nye dobbeltkoblingsgearkassen (DCT) (2WD, kun i udvalgte motorer) eller styr selv kræfterne med manuel gearkasse med 6 trin i hele serien.

Manuelt gear med 6 trin giver dig kraft, når du beder om det, med hurtige og præcise skift og gnidningsfri reaktion.

Nissan QASHQAI findes også med automatgear. Den nye dobbeltkoblingsgearkasse sørger for, at du altid får hurtige skift.

FARVER OG TEKSTILER

Nyd en afslappende køretur med den omfavnende komfort, du får i Nissan QASHQAIs sæder, som fås i sort kvalitetsstof eller førsteklasses nappalæder

SÆDER FOR LUKSURIØS KOMFORT

Synk ned i Nissan QASHQAIs sæder med vedvarende komfort: Sædedesignet i Nissan QASHQAI med nappalæder i høj kvalitet og bløde syninger omfavner dig i en vedvarende, luksuriøs komfort.

FØRSTEKLASSES BOSE AUDIOSYSTEM 360-Graders Lydoplevelse

Nyd lyden af dit førsteklasses Bose audiosystem: en stor lytteoplevelse både foran og bagved. Med syv højttalere fylder det den Nissan QASHQAI med dybe og præcise toner.

DET ER MERE END EN BIL – DET ER ET LØFTE

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.

*Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Qashqai Visia 1,3 Dig-T 140HK. Leasingperiode 36 måneder
og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 4.995,-. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 2.995,-. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i
perioden udgør kr. 112.815,-. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse,
brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder Qashqai benzin og udvalgte farver frem til 31/12/2019.