NISSAN X-TRAIL

  • Længere, bredere & højere end Qashqai. Super rummelig SUV med plads til hele familien & hunden. 
  • Vælg mellem 150 HK diesel eller 160 HK benzin motor og DCT automatgear.
  • Kan bestilles med 7 sæder &  firehjulstræk hvis du ønsker det.
  • Anhængervægt op til 2000 kg.

PRIS:

Priser på vej

BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN X-TRAIL

Ønsker min prøvekørsel i:

FYR OP UNDER EVENTYRET

KOMPROMISLØS KØRSEL

Avancerede 1,7 liters diesel- og 1,3 liters benzinmotorer driver den Nissan X-TRAIL, som dermed har forbedret brændstoføkonomi, lavere CO2-udledning og højere performance Motoren omfatter også Nissans automatiske Start/Stop-system, som slukker motoren midlertidigt, når den ikke er i brug, fx i lyskryds, for at spare brændstof, og starter igen gnidningsfrit og hurtigt, når du vil køre frem. Nissans motorer yder også den bedste trækkraft til din Nissan X-TRAIL.

VÆLG DIN NISSAN X-TRAIL MED MANUELT ELLER AUTOMATGEAR

Søger du en effektiv, rummelig SUV, der er sjov at køre? Med sit aerodynamiske ydre og næsten trinløse X-Tronic automatgear er Nissan X-TRAIL alt hvad du har ledt efter.

MANUELT GEAR

Manuelt gear med 6 gear giver dig kraften, når du ønsker det. Den seneste teknologi inden for gearkasser giver kvik og præcis gearskifte med mindre fald i omdrejninger, som giver en gnidningsfri oplevelse.

AUTOMATGEAR

Nissan X-TRAIL findes med to slags automatgear:

  • Ved at fjerne de faste intervaller i gearet kan CVT give dig en glidende bølge og også byde på en Eco-indstilling.
  • DCT fandtes tidligere kun i Nissans superbil GT-R og byder på øjeblikkeligt skift og effektivitet for en sporty oplevelse.

BAGAGE BLIVER LET MED HÅNDFRI BETJENING AF BAGKLAPPEN

INNOVATION, DER HJÆLPER DIG PÅ VEJ

Har du hænderne fulde? Slap bare af! Med den nøglefri betjening kan du beholde nøglen i lommen og bare vifte din fod under kofangerens midte, så åbner bagklappen automatisk på få sekunder.

HOLD DET IDEELLE KLIMA FOR DIG

Separate temperaturkontakter til højre og venstre side af bilen giver både føreren og passageren mulighed for at indstille temperaturen til deres personlige komfort.

IKKE FLERE KAMPE OM FORSÆDET

Nu kan passagerne på bagsædet også nyde godt af den klimastyrede komfort fra de blæsere, der som standard er monteret på bagsiden af midterkonsollen.

NÅR DU FRYSER, VIL DU BARE HAVE VARMEN HURTIGT

Luksus og komfort kræver kun et enkelt tryk på knappen. Med mulighed for opvarmede sæde for & bag samt rat, får du hurtigt varmen.

DET ER MERE END EN BIL – DET ER ET LØFTE

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.

*Privatleasing via Nissan Finans. Nissan X-Trail Visia 1,7 DCi 150HK. Leasingperiode 36 måneder
og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 19.995,-. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 3.995,-. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i
perioden udgør kr. 163.815,-. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse,
brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder X-Trail Diesel og udvalgte farver frem til 31/12/2019.