NISSAN MICRA

  • HATCHBACKEN MED 5 DØRE ER PERFEKT TIL BYKØRSEL
  • Nu med 100 HK eller 117 HK benzin motor
  • Nu også med Xtronic – Automatgearkasse
  • Anhængervægt op til 1.200 kg.
  • Super flot design – GØR DEN TIL DIN HELT EGEN

PRIS:

Fra kun 146.582,-

 

BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN MICRA

Ønsker min prøvekørsel i:

DRISTIGT, STRØMLINET OG SPORTY DESIGN

 

PRAKTISK MED ET MODERNE TOUCH

MICRA, med under 4 meters længde, kombinerer dristigt design med alsidigheden af en hatchback med 5 døre, lige fra det flydende tag til de skjulte håndtag på bagdøren. Perfekt til byen.

Få et klart forspring med MICRAs stærke turbo-benzinmotor.

 

*Tallene for km/l og CO2-udledning er oplyst i henhold til WLTP målemetoden. Værdierne er baseret på laboratorietests, som er foretaget i overensstemmelse med EU-lovgivning, der er lavet til, at biler kan sammenlignes. Disse tests er udført efter WLTP målemetoden. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis reelt forbrug. Tilbehør, vedligeholdelse, kørselsadfærd, vejrforhold m.m. kan påvirke de faktiske værdier.

OPLYSNING OG UNDERHOLDNING

HOLD FORBINDELSEN – Det er din verden, din by og dine venner. Med MICRAs avancerede funktioner holder du altid forbindelsen.

BOSE® PERSONAL® – TILPAS DIN LYD

Du kan vælge din yndlingsmusik, så hvorfor ikke tilpasse den måde, den lyder? Det kan du med Nissan MICRA-lydsystemet og Bose® Personal®. Bose Ultra Nearfield-højttalerne, der er integreret i nakkestøtten på førersædet, virker som en slags høretelefoner til bilen. Har du lyst til at dele? Vælg en lydindstilling, der omfavner bilen med lyd. Din musik har aldrig lydt bedre.

DET ER MERE END EN BIL – DET ER ET LØFTE

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.