NISSAN MICRA

Pt. er det ikke muligt at bestille en ny model Micra, men vi har næsten med sikkerhed en brugt på lager.

Den næste generation Micra forventes at blive introduceret i 2025/2026 og det vi vil blive en ren el-bil. Se billede som pt. er bedste bud smile

 

  OPLYSNING OG UNDERHOLDNING

  HOLD FORBINDELSEN – Det er din verden, din by og dine venner. Med MICRAs avancerede funktioner holder du altid forbindelsen.

  BOSE® PERSONAL® – TILPAS DIN LYD

  Du kan vælge din yndlingsmusik, så hvorfor ikke tilpasse den måde, den lyder? Det kan du med Nissan MICRA-lydsystemet og Bose® Personal®. Bose Ultra Nearfield-højttalerne, der er integreret i nakkestøtten på førersædet, virker som en slags høretelefoner til bilen. Har du lyst til at dele? Vælg en lydindstilling, der omfavner bilen med lyd. Din musik har aldrig lydt bedre.

  Nissan Micra – Mere end en bil

  Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.

  Nissan Micra kontrolpanel, hvor du får navigation, adgang til opkald og musiktjenester

  Skøn bykørsel med Nissan Micra

  Nissan Micra er her for at forvandle din køreoplevelse med sin unikke blanding af ekspressivt, førsteklasses design og smidig håndtering. Du får banebrydende kørsel med en perfekt harmoni mellem ydeevne og stil.

  Nissan Micra er den perfekte lille bybil, der stadig kan rumme alt det nødvendige. Den er nem at køre, og med sin kompakte størrelse passer den ind i trange parkeringspladser. Motoren er brændstofbesparende og pålidelig, og interiøret er moderne og stilfuldt. Der er også masser af sikkerhedsfunktioner i Micra’en, f.eks. blokeringsfri bremser, elektronisk stabilitetskontrol og et bakkamera. Desuden får du stor værdi for pengene med Micra, der leveres med en generøs liste over standardfunktioner som aircondition, Bluetooth-tilslutning og elektriske vinduer. Uanset om du er på udkig efter en økonomisk pendlerbil eller noget, der er nemt at komme rundt i, når du kører i storbyen, er Nissan Micra et fremragende valg.

  Sikker kørsel – også når det bliver tæt

  Kør modigt og sikkert med Nissan Micra. Føl dig fri til at skubbe dine grænser: Alle varianter er udstyret med en omfattende sikkerhedspakke, der har opnået 5 stjerner i EURO NCAP – hvilket giver dig ro i sindet på enhver rejse.

  Sikkerhedspakken omfatter:

  • Intelligent nødbremse
  • Fuldautomatisk fjernlys
  • Hill Start Assist
  • 6 airbags
  • Intelligent vognbaneassistent
  Nissan Micra har intelligent nødbremse, vognbaneassistent og fuldautomatisk fjernlys - perfekt til at holde dig sikker i bykørsel
  BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN MICRA

  Ønsker min prøvekørsel i: