NISSAN MICRA

HATCHBACKEN MED 5 DØRE ER PERFEKT TIL BYKØRSEL:

  • Nu med 100 HK eller 117 HK benzin motor
  • Nu også med Xtronic – Automatgearkasse
  • Anhængervægt op til 1.200 kg.
  • Super flot design – GØR DEN TIL DIN HELT EGEN

PRIS:

Fra 146.582,-

 

BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN MICRA

Ønsker min prøvekørsel i:

DRISTIGT, STRØMLINET OG SPORTY DESIGN

 

PRAKTISK MED ET MODERNE TOUCH

MICRA, med under 4 meters længde, kombinerer dristigt design med alsidigheden af en hatchback med 5 døre, lige fra det flydende tag til de skjulte håndtag på bagdøren. Perfekt til byen.

Få et klart forspring med MICRAs stærke turbo-benzinmotor.

 

*Tallene for km/l og CO2-udledning er oplyst i henhold til WLTP målemetoden. Værdierne er baseret på laboratorietests, som er foretaget i overensstemmelse med EU-lovgivning, der er lavet til, at biler kan sammenlignes. Disse tests er udført efter WLTP målemetoden. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis reelt forbrug. Tilbehør, vedligeholdelse, kørselsadfærd, vejrforhold m.m. kan påvirke de faktiske værdier.

OPLYSNING OG UNDERHOLDNING

HOLD FORBINDELSEN – Det er din verden, din by og dine venner. Med MICRAs avancerede funktioner holder du altid forbindelsen.

BOSE® PERSONAL® – TILPAS DIN LYD

Du kan vælge din yndlingsmusik, så hvorfor ikke tilpasse den måde, den lyder? Det kan du med Nissan MICRA-lydsystemet og Bose® Personal®. Bose Ultra Nearfield-højttalerne, der er integreret i nakkestøtten på førersædet, virker som en slags høretelefoner til bilen. Har du lyst til at dele? Vælg en lydindstilling, der omfavner bilen med lyd. Din musik har aldrig lydt bedre.

Nissan Micra – Mere end en bil

Din oplevelse slutter ikke ved modtagelsen. Det er bare begyndelsen. Vi ønsker, at du er tilfreds med kvaliteten og kan køre selvsikkert. Vi ønsker at din næste bil også bliver en Nissan. Nissans kundeløfte er en række tjenester og service, vi leverer for at sikre, at du er helt tilfreds, både nu og langt ud i fremtiden.

Nissan Micra kontrolpanel, hvor du får navigation, adgang til opkald og musiktjenester

Skøn bykørsel med Nissan Micra

Nissan Micra er her for at forvandle din køreoplevelse med sin unikke blanding af ekspressivt, førsteklasses design og smidig håndtering. Du får banebrydende kørsel med en perfekt harmoni mellem ydeevne og stil.

Nissan Micra er den perfekte lille bybil, der stadig kan rumme alt det nødvendige. Den er nem at køre, og med sin kompakte størrelse passer den ind i trange parkeringspladser. Motoren er brændstofbesparende og pålidelig, og interiøret er moderne og stilfuldt. Der er også masser af sikkerhedsfunktioner i Micra’en, f.eks. blokeringsfri bremser, elektronisk stabilitetskontrol og et bakkamera. Desuden får du stor værdi for pengene med Micra, der leveres med en generøs liste over standardfunktioner som aircondition, Bluetooth-tilslutning og elektriske vinduer. Uanset om du er på udkig efter en økonomisk pendlerbil eller noget, der er nemt at komme rundt i, når du kører i storbyen, er Nissan Micra et fremragende valg.

Sikker kørsel – også når det bliver tæt

Kør modigt og sikkert med Nissan Micra. Føl dig fri til at skubbe dine grænser: Alle varianter er udstyret med en omfattende sikkerhedspakke, der har opnået 5 stjerner i EURO NCAP – hvilket giver dig ro i sindet på enhver rejse.

Sikkerhedspakken omfatter:

  • Intelligent nødbremse
  • Fuldautomatisk fjernlys
  • Hill Start Assist
  • 6 airbags
  • Intelligent vognbaneassistent
Nissan Micra har intelligent nødbremse, vognbaneassistent og fuldautomatisk fjernlys - perfekt til at holde dig sikker i bykørsel
BOOKING AF PRØVEKØRSEL - NISSAN MICRA

Ønsker min prøvekørsel i: