Søg blandt vores brugte biler

Er du på udkig efter en brugt bil på Fyn? Autohuset Kronsbjerg i Odense, Nyborg og Svendborg har et stort udvalg af brugte biler fra kendte fabrikanter, blandt andet Nissan og SEAT. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores brugte biler og finde din næste nye brugte bil på Fyn.

Vi har 63 biler på lager

Din søgning gav 63 resultater

Viser resultat 31-60

Vi har som regel mellem 80 og 90 brugte biler i forskellige prisklasser, hvorfor vi er sikre på, at der også er en brugt bil, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en familiebil eller en bybil, så vi bilen til dig. Nedenfor kan du indsnævre søgefeltet, og finde lige præcis den brugte bil, du søger.

Leder du efter en brugt bil, er du velkommen til at køre et smut forbi en af vores forretninger i Odense, Svendborg eller Nyborg.

Et stort udvalg af brugte biler på Fyn

Hos Autohuset Kronsbjerg finder du et bredt udvalg af brugte biler i god kvalitet og til skarpe priser. Der er altid noget til ethvert behov. Hvad end du er på udkig efter en familiebil, en SUV eller en bybil, så kan du finde det i vores udvalg af brugte biler. Vi har blandt andet de smarte bybiler Nissan Micra og SEAT Ibiza. Og er du mere til rummelige SUV’er, kan du også finde en brugt Nissan Qashqai eller SEAT Arona blandt vores udbud af brugte biler på Fyn.

For at kunne matche dine behov til din næste brugte bil kan du også finde både personbiler og varebiler i vores udvalg. På den måde kan vi tilbyde noget til både private og erhverv. Søger du en brugtbilsforhandler på Fyn, hvor service og ekspertise er i højsædet, kan du trygt lade Autohuset Kronsbjerg hjælpe dig med at finde din nye brugte bil. Vi tager gerne din gamle bil i bytte.

Din lokale brugtbilsforhandler på Fyn

Autohuset Kronsbjerg er din lokale forhandler af brugte biler på Fyn, og vi har afdelinger i både Odense, Nyborg og Svendborg. Vi forhandler primært brugte Nissan og SEAT. Vi har blandt andet de anerkendte modeller Nissan Qashqai og SEAT Arona, men du kan også finde mange andre fabrikanter og modeller i vores udvalg af brugte biler.

Vi har mange års erfaring inden for salg og service af brugte biler på Fyn, hvorfor vi kun sælger biler, hvor vi kan stå inde for kvaliteten og sikkerheden. Af den årsag sørger vi altid for et grundigt eftersyn af din nye bil, inden du får den med hjem. På den måde sikrer vi, at alt er i orden, og du får en brugt bil, hvor sikkerhed og kvalitet er i top.

Vores team består af dygtige fagspecialister, der kan hjælpe dig med at finde den rette brugte bil gennem kompetent rådgivning og vejledning. Herigennem kan vi imødekomme din økonomi og dine behov i forhold til funktionalitet, brug og komfort.

Vi tilbyder også finansiering af din næste bil. Hos Autohuset Kronsbjerg kan du både få finansiering med eller uden udbetaling. Vores vilkår er attraktive og renterne lave. Vil du vide mere om vores finansieringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os.

Søger du en ny brugt bil, så finder du et stort udvalg hos Autohuset Kronsbjerg i Odense, Svendborg eller Nyborg. Vi har biler til enhver smag og ethvert behov. Så kig forbi en af vores forretninger på Fyn, og se, om ikke vi har din næste brugte bil.