Vi kan rådgive dig i hele processen

Det kan være svært at finde den rette nye bil. Derfor står vi hos Autohuset Kronsbjerg klar til at give dig kompetent rådgivning og sparring vedrørende vores mange nye modeller fra SEAT. På den måde kan vi hjælpe dig med at få den helt rigtige bil med hjem. Vi tager gerne din gamle bil i bytte for din nye.

SUV, familiebil eller økonomisk bil?

Leder du efter en smart SUV? Er du på udkig efter en familiebil? Eller leder du måske efter en økonomisk bil? Hvad end du søger noget for hele familien eller en mindre bil til bykørsel, så er du velkommen til at køre forbi en af vores forretninger på Fyn, og se, om ikke Autohuset Kronsbjerg har bilen til dig og dine behov.

Hvad er din gamle bil værd?

Det kan være svært at vide hvad ens brugt bil er værd. Det kan vi hjælpe dig med. Prøv vores bytteprisberegner herunder, så får du en estimeret ca. byttepris oplyst.

Stort udvalg af ny Nissan og SEAT

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi et stort udvalg af nye biler fra blandt andet fabrikanterne Nissan og SEAT. Uanset om du leder efter en økonomisk bil, familiebil eller en bybil, så har vi bilen til dit behov og til din pengepung. Vi har afdelinger i både Odense, Nyborg og Svendborg, hvor vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde din nye bil.