Nye SEAT

Stort udvalg af ny Nissan og SEAT

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi et stort udvalg af nye biler fra blandt andet fabrikanterne Nissan og SEAT. Uanset om du leder efter en økonomisk bil, familiebil eller en bybil, så har vi bilen til dit behov og til din pengepung. Vi har afdelinger i både Odense, Nyborg og Svendborg, hvor vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde din nye bil.

Vi forhandler følgende nybilsmærker

Vi kan rådgive dig i hele processen

Det kan være svært at finde den rette nye bil. Derfor står vi hos Autohuset Kronsbjerg klar til at give dig kompetent rådgivning og sparring vedrørende vores mange nye modeller fra Nissan og SEAT. På den måde kan vi hjælpe dig med at få den helt rigtige bil med hjem. Vi tager gerne din gamle bil i bytte for din nye.

SUV, familiebil eller økonomisk bil?

Leder du efter en smart SUV? Er du på udkig efter en familiebil? Eller leder du måske efter en økonomisk bil? Hvad end du søger noget for hele familien eller en mindre bil til bykørsel, så er du velkommen til at køre forbi en af vores forretninger på Fyn, og se, om ikke Autohuset Kronsbjerg har bilen til dig og dine behov.

Hvad er din gamle bil værd?

Det kan være svært at vide hvad ens brugt bil er værd. Det kan vi hjælpe dig med. Prøv vores bytteprisberegner herunder, så får du en estimeret ca. byttepris oplyst.

Ny familiebil fra Nissan og SEAT

Hvis du søger en familiebil, hvor komfort er i højsædet, finder du det i udvalget af nye Nissan- og SEAT-biler hos Autohuset Kronsbjerg. Vi har blandt andet den smarte Nissan X Trail, der er specielt designet til eventyr med familien. Du får en rummelig bil, hvor der er plads til hele familien, når I skal på tur. Vi har også den lækre SEAT Leon, der gør køreturen med familien til en helt særlig oplevelse. Her er der fokus på komfort og stil uden at gå på kompromis med ydelse og funktionalitet. Og så er det samtidig en økonomisk bil.

Så leder du efter en familiebil, kan du trygt lade Autohuset Kronsbjerg hjælpe dig med at finde din nye bil. Du er altid velkommen til at booke en prøvekørsel, så du kan finde den rette bil.

 

Ny SUV fra Nissan og SEAT

I vores udvalg af nye Nissan- og SEAT-biler finder du blandt andet også de smarte SUV-modeller Nissan Qashqai, SEAT Arona og SEAT Ateca. Fælles for alle tre modeller er deres rummelighed, og at de er skabt til hverdagen, uanset hvad den byder. Med en SUV får du en bil, der emmer af plads, komfort og luksus og med et godt udsyn, når du kører.

Så hvis du er på udkig efter en crossover eller en SUV, finder du også et bredt udvalg af de rummelige biler hos Autohuset Kronsbjerg.

 

En ny økonomisk bil fra SEAT og Nissan

Blandt vores udvalg af nye biler fra SEAT og Nissan finder du også de økonomiske bybiler Nissan Micra og SEAT Ibiza. De to modeller er ikke kun økonomiske, men deres design giver dig også mulighed for at få mest ud af byen og din bykørsel.

Har du brug for hjælp til at finde den rette bil til dig og dine behov? Så står vi hos Autohuset Kronsbjerg klar til at vejlede dig i vores udvalg af nye Nissan- og SEAT-biler, så vi sammen kan finde den helt rigtige bil til dig. Hvad end det skal være en familiebil, økonomisk bil eller en SUV.