Elbiler fra Nissan

Prøv en elbil – Gratis

Lån den 100% elektriske Nissan Leaf i 24 timer, HELT GRATIS.

Inkl. gratis opladning i hele Danmark. 

 

Indtast dine oplysninger nedenfor og din booking vil blive behandlet.

13 + 11 =

Nissan elbil

Hos Autohuset Kronsbjerg har vi også et udvalg af smarte elbiler fra Nissan. Vi oplever en stigende tendens på dette marked, særligt efter at ønsket om en grøn mobilitet er kommet mere i fokus. Hidtil har elbiler haft en begrænset succes herhjemme, men nu begynder de at vinde mere indpas i takt med, at bilejerne ønsker en grønnere og mere miljøvenlig bil. Derfor finder du hos Autohuset Kronsbjerg en række elbiler fra Nissan, der minimerer din belastning af miljøet og sikrer dig en bæredygtig kørsel.

Elbilerne fra Nissan er innovative og 100 % elektriske, så du med god samvittighed kan begive dig ud på de danske veje uden at tænke over forbruget af benzin eller diesel.

Nissan Leaf

I vores udvalg af elbiler fra Nissan finder du blandt andet Nissan Leaf med et stærkt 40 eller 62 kWh-batteri, en strømlinet aerodynamik og avancerede teknologier, der gør dig mere sikker og tryg i trafikken. Med Nissans Intelligent Mobility får du en sikkerhed udover det sædvanlige, idet teknologien beskytter dig mod de risici, der dukker op omkring dig i trafikken, og som samtidig sørger for din parkering. Og så får du her en rummelig familiebil.

Vi har også et udvalg af eldrevne varevogne til erhverv, hvorfor du også finder Nissan E-NV200 hos Autohuset Kronsbjerg. Og mangler du en elbil med plads til 7 personer, har vi også den smarte Nissan E-NV200 Evalia. Disse elbiler er 100 % elektriske og har et opdateret navigationssystem, der giver dig en langt bedre køreoplevelse.

Uanset om du leder efter en miljørigtig familiebil eller en grønnere løsning til firmaet, så kan du finde en elbil til dine behov hos os. Og er du i tvivl om, hvorvidt Nissan Leaf er den rette elbil til dig, har du mulighed for at låne elbilen i 24 timer – helt gratis.

 

 

 

 

Fordele ved elbil fra Nissan

Udover en langt grønnere bil og en mere miljøvenlig løsning får du også en lang række andre fordele ved at vælge en elbil fra Nissan. Blandt andet:

  • Klimavenlig bil med en stor aktionsradius, på mellem 270-385 km.
  • God accelerationsevne og smarte funktioner og teknologier.
  • Mindre støjniveau, god komfort og køreegenskaber.

 

Der er således mange fordele at hente ved at vælge en elbil fra Nissan i stedet for en traditionel bil. Særligt hvis du også gerne vil være med til at minimere CO2-udslippet.

For at matche vores kunders behov bedst muligt har du også mulighed for privatleasing og erhvervsleasing af vores elbiler fra Nissan. På den måde kan vi tilbyde noget for enhver smag og til enhver pengepung. Er du interesseret i elbil leasing, så kontakt os endelig.

Vores team af erfarne og kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil. Hvad end du søger en elbil fra Nissan eller en SUV fra SEAT, har vi bilen til dig og dit behov. Leder du efter en ny smart elbil fra Nissan? Eller er du i tvivl om, hvilken bil der bedst matcher dine behov? Så er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores afdelinger i enten Odense, Nyborg eller Svendborg.